BEYPER Nasıl Doğdu?

25 Şubat 2011 tarihinde, Beykoz Belediye Tesisleri'nde başlayan yolculuğumuz gelişti, büyüdü ve dostluğa dönüştü. Aslında amaç hep aynıydı: Bayilik sistemini nasıl geliştirebiliriz, nasıl ayakta tutabiliriz, karşımızdaki büyük teknomarketlerle nasıl rekabet edebiliriz, uzman mağazacı olan bizleri ve mesleğimizi daha nasıl ileriye götürebiliriz?

Devamını Oku

Beyper Üyelerimiz

Derneğimiz yurdun dört bir yanında büyümekte ve geleceğe dönük daha sağlam adımlar atmaktadır.

0
Üye
0
Bölge
0
İl
0
Şube

Birlikte Hareket Etmek Çok Önemli

Beyper Başkanı Ali Yıldız

BEYPER Nedir?

Bizleri yakından tanıyın.

Bildiğiniz gibi dünyada beyaz eşya ve elektronik satışlarının tamamı büyük perakende mağazaları tarafından yapılıyor. Ülkemizde ise daha çok pazar payları showroom sistemi ile bayilik yapısından oluşuyor.

Sektöründe faaliyet gösteren bayilerin ve tüccarlarin gelişimine ve güçlenmesine katkı sağlamak, caddelerde ve AVM’lerde bulunan geleneksel bayiliğin ve mağazacılığının avantajlarını duyuracak ortamlar haziılamak ve tanıtmak, birlikten oluşan güçle ticari giderlerimizde (elektrik, telefon, benzin banka vs) özel avantajlar sağlamak.

25 Şubat 2011 tarihinde, Beykoz Belediye Tesisleri'nde başlayan yolculuğumuz gelişti, büyüdü ve dostluğa dönüştü.Aslinda amaç hep ayniydi: Bayilik sistemini nasıl geliştirebiliriz, nasıl ayakta tutabiliriz, karşımızdaki büyük teknomarketlerle nasıl rekabet edebiliriz, uzman mağazacı olan bizleri ve mesleğimizi daha nasıl ileriye götürebiliriz?

ASİL LİSTE: ALİ YILDIZ (BAŞKAN), NECMETTIN TEK (SAYMAN), ERCAN AYGÜN(BAŞKAN YARD.), MEHMET FARUK SEYDAN (BAŞKAN YARD.), ZAFER PARMAKSIZ(SEKRETER), CENGIZ SAĞIN, İSLAM ÖZALTIN, TANER İNCI, İLHAN SUER, ERHAN KIZILMEŞE, ERGİN KAÇ, FATİH MÜFTÜOĞLU, YILDIRIM SÖYLEMEZ

Dayanıklı Tüketim ve Beyaz Eşya Perakendecileri Derneği Tüzüğü